Opetus

Ettei keikalla tulisi tenkkapoo!

Minulle tärkeintä opettamisessa on että oppilaalla on turvallinen olo. Sillä musiikki on itsensä ilmaisemista, eikä itsensä ilmaisemista kuulu pelätä!

Olit sitten vasta harkitsemassa haluatko harrastaa kitaransoittoa, tai jo pitempään bändeissä soittanut täysiverinen kitaristi, mahdollisuus ilmaista itseään musiikin keinoin on yksi tärkeimpiä periaatteitani tunneilla. Soittotunneilla on tarkoituskin kokeilla ja etsiä omia rajojaan tai uusia ideoita. Voin ohjata sinua haluamaasi suuntaan ja auttaa sinua ohittamaan sudenkuopat sekä säästämään aikaa päästäksesi kohti päämäärääsi tehokkaasti, toki hauskanpitoa unohtamatta.

Opetus tapahtuu Kuopiossa Pitkälahdella, lähellä Pitkälahden ABC:tä. Myös etätunnit tai sovellettu opiskelu on sovittavissa.

Mitä voin oppia?

Mitä haluat!

Sähkökitara on intohimoni, mutta mikään ei ole tärkeämpää kuin musiikista nauttiminen. Tunneillani pidetään yllä musiikin iloa, tutustutaan musiikin teorian hyötyihin ja opetellaan hyvää soittotekniikkaa tyylilajista riippumatta.

Kanssani pääset tutustumaan esitystekniikkaan niin muusikon kuin teknikonkin näkökulmasta. Kuinka valmistautua keikalle? Kuinka miksata oma tai kaverin keikka? Mitä erilaisia rooleja keikan toteuttamiseen kuuluu?

Musiikin tuottaminen on yhä tärkeämpi osa jokaisen musiikin parissa tekevän osaamista. Minulta saat opastusta sävellykseen, sovittamiseen, äänittämiseen ja tuotantoon.

Voimme sopia esimerkiksi yhden tunnin, jos etsit ideoita joita harjoitella itsenäisesti, ja sitten sopia toisen kun koet treenanneesi kyseistä ideaa tarpeeksi.

Voimme myös sopia säännölliset tapaamiset ja yhdessä käydä läpi treenaamista, soittamista ja tavoitteiden asettamista.

  • Hinnasto
    • Kertakäynti 30min = 25€
    • Kertakäynti 60min = 45€
    • Kuukausi yhtä soittoa! 5x60min = 200€
    • Vakituinen kävijä = pyydä tarjous

Tiedustelut sähköpostiin waterlilymusiikki@gmail.com tai somekanaviin

FB&IG @waterlilymusiikki

Jos et löytänyt itsellesi sopivaa pakettia, ota yhteyttä ja kysy lisää niin räätälöidään sinulle oma ratkaisu!

visaforsblom.com kuuluu Osuuskunta Lilithin palveluvalikoimaan. www.lilith.fi

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: